Pengalaman minum air gula

Hai boleh kongsi pengalaman minum air gula di kkia? Jika ada family yang diabetes awak pun ada diabetes tak masa pregnant? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

sejarah family ayh ada kencing manis tp alhamdulilah msuk preggy kli ke 4 dh ni sy x de kencing manis..bru2 ni mnum air gula kli ke 2 pun x de..tgh preg 32w..air gula dkt kk klau nk mnum trus mnum laju2 masa suam2 lg..klau rasa x yakin dgn air gula kk boleh bli air gula kt luar sbb ada perasa so klau awk jnis mudah muntah inshaallah x kn muntah lpas mnum..

3y trước

Ok, terima kasih kongsi pengalaman & tips sis. :)