Pengalaman minum air gula

Hai. Boleh cerita kan x pengalaman minum air gula? sy ahad ni dah kena minum air gula?

18 Các câu trả lời

5 minit jugak nak habiskan. Sbb tak biasa minum manis. Tapi takde la teruk mana pun cuma terlampau manis. Ada akak tu masuk pantry, terus teguk one shot. Power betul.

minum time 2bulan dgn 7 bulan, yang boleh minum seteguk tu okay la.kalau tak boleh stop je kejap baru minum lg. macam sy berkali teguk sbb takboleh sekaligus.

saya baru ni minum air gula ok ja buat biasa2 ja,kena pulak perisa oren sedap la...kena posa mcm misi suruh tu.. InshaAllah..☺️☺️☺️

1st mnum air gula kndungan 2bulan, mnum byk kali jgk la baru hbis sbb jenis xleh mnum sekli tguk even air biasa pun x leh skligus .. huuu

Minum sekaligus jgn brhenti...kalau muntah kene repeat blik minum air gula...hnya air kosong jer yg dbnrkan minum slps minum air gula...

minum sekali teguk jgn stop.. before minum air gula minum air sejuk dulu byk2x n after minum air gula tu pon minum air byk2x..

Pengalaman sis minum air gula. Dua kali minum air gula dua kali tu juga muntah, dan bacaan pn tinggi. Sya gdm on ubat 34weeks

alhamdullillah okey... cuma kn minum sekali teguk.. x blh minum main2.. saya dah siap minum 2 kali