Susu Formula Utk Bayi

Hai.. bole sejust kan susu apa yang baik ok yg bayi slalu bole mnom utk bayi 2 bulan..

1 Trả lời

boleh try s26 atau lactogen dlu . biase antra dua ni bnyk bby yg ok . boleh sy tau bby lahir ckup bln ke pramatang ?

5y trước

klau kencing berak ok xpyh tuka . kdg mmg ad mse bby tuka mod susu . kdg main2 susu . ank sy start 2bln pn mcm tu sbb mse tu usus dy dh mula blajar proses pengadaman . mse bby dlu mula2 kelua tu kita ikot jam tpi msok 2bln da xpyh ikot jam . tpi ikot pd bila bby nk susu plak .