Dah masuk lB ,tapi kerap kencing

Hai ...bila kita dah masuk LB nanti , kalau baby lambat nak kuar, bukaan cm lambat , tapi kita rasa kerap nak kencing , bole ke kita g bilik air kencing? Kat LB ada tandas tak????.... saya ada GDM ON DC , dan kerap sangat kencing 🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭😭#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau dah masok lb , dah dok atas katil mmg x leh turun dri katil dah .. mcm sya kerap kencing , misi ckp kencing je atas tilam nanti dorg tukarkan .. byk kali jugak dorg tukar time tu😂 sbb dah pasang pakai monitor jantung bby kan , tu x leh bgun dah ..

2y trước

sya x da .. sya ckp dkt misi nak kencing misi kata haa kencing je atas tilam x pe nanti tukar😂😂😂haaa byk kali laa misi menukar nya🤭