pantangggggg

hai biasa hari keberapa pantang dah kuat sikit ya untuk travel jauh? sebab plan bersalin n berpantang dijohor dengan husband n mak mertua sementara husband cuti seminggu lebih pastu husband hantar pantang di selangor. sebab husb n mak mertua dh start kerja. selamat tak if nak balik rumah mak sendiri di selangor tapi husband yang hantar?

2 Các câu trả lời

Saya pun macam ni jugak. Mak saya cakap 2 minggu badan dah kuat sikit nak travel jauh. So lepas bersalin stay selangor 2 minguu pastu sambung habiskan pantang kat pahang. Suami la hantarkan bukan saya drive sendiri

2y trước

ohhhh okay2 ingatkan saya sorang je yang brani2 baru bersalin terus nak travel jauh. takdelah seminggu, atleast 2 minggu camtu baru saya balik selangor husband hntrkan. cuma takut kuat tak kuat je tu yang saya risau

allahu sis... mcm xrecommend je mcm tu.. lg2 drive sndri..xde org blh ambil ke..

2y trước

husband saya hantar sis