sakit perut

hai bakal ibu dan ibu-ibu sekalian...sy pregnant 12w skrg nie...adakah normal kalau sakit perut dan blkg...tapi takde bleeding ke ape ke... terima kasih

8 Các câu trả lời

Normal...kadang tu angin...sy bru2 ni salah makan sakit menyucuk2..mcm nak pngsan...p hspital..Dr scan baby..elok bjoget kat dalam.

5y trước

Ha kan...sy pun hri tu..sakit teruk dah..menyucuk2..fkiran pun dah negatif..tp alhamdulillah duk elok je..🤣🤣kdg dia meragam..xdpt apa yg dia nak makan...

Normal sis.. Lg besar kandungan nnt.. Lg sakit belakang ni.. Nk jln.. Nk tido pown sume x kene

5y trước

Samala kite.. Bersabarla yer sis.. 😅😅

Normal.. Tido kena alas bantal

5y trước

Blkg bdn.. Bahagian pinggang.. Perut nk alas pn boleh

Normal... Baby nak membesar...

5y trước

😊

Normal tu

normal..

Normal

5y trước

okay thanks

Normal