Anak syurga

Hai aunty2 semua.. Nama ank sy ammar, umur 6 bulan, ank sy ank istimewa (down sindrom). Doakan sy kuat & tabah utk menjaga ank syurga ni ☺️

Anak syurga
120 Các câu trả lời

Salam sis, sorry nak tny.. Apa tanda2 yg buat kan doc check baby ada syndrome lps lahir? Semoga baby ni bawak sis dan keluarga ke syurga Allah.. Amin YRA❤️😘

4y trước

lepas lahir mmg nurse akn check Dr kepala smpai kaki.. mcm ank sy lahir semua normal, cuma tapak tgn ada garis lurus & leher pendek, itu dorg detect sindrom tp xsah lg.. sbb tu kena buat kromosom test

comeyne ank puan..moga puan diberikan kekuatan dan rezki yg melimpah ruah mnjaga ank syurga ni...doakn saya moga diberikan rezki ANAK.. 2 Tahun menunggu..❤

4y trước

amiin.. ya sy doakn sis cepat dikurniakn rezeki.. xpa, teruskan usaha & jgn putus doa ya

InsyaAllah semoga diberi kekuatan dan dipermudahkan urusan ibu dan semoga diberi kesihatan berpanjangan buat dua beranak ini bayi dan ibunya Amin

Allahu sayang comelnya awak. Semoga menjadi penyejuk hati ibu ayah, sentiasa dibawah lindungan Allah dan membesar dengan sihat ye ❤️

Semoga awk sentiasa kuat sis....dipermudah juga segala urusan...In Shaa Allah Syurga Menanti.. bnyk kn doa dan sentiasa sabar ya... ♥️

Hensem sgt baby niii. Semoga Ibu n baby Ammar diberi kesihatan yg baik slalu n sentiasa berada dibawah lindunganNya 😍

Betul comel, bolih tahu x, umur berapa sis lahir anak down syndrom ni, sbb sya pun baru lahir anak down syndrom ni jgk bru 18hri

4y trước

kalau ikut tahun umur sy 20, kalau ikut bulan xsmpai lg.. baru 19.. lahir bulan mac lepas

Comelny awk encem boy.. Smg mmy ddy tabah hadapi segala dugaan dariNYA.. Smg bby ammar mbesar dgn sihat jd ank yg soleh.. 💞

Alahai.. Comelnya 🥰😍😘 Semoga awak dikurniakan kekuatan dan ketabahan untuk me didik anak istimewa ni. Aamiin 🤲🏻

Comel sangat ammar... Semoga ibu ammar sentiasa kuat dan tabah, serta dipermudahkan segala urusan dlm menjaga ammar. Aamiin.