Tanda nak bersalin ke?

Hai assalamualaikum semua..kandungan saya dah 39w mnggu ni..saya mmg dah positif gbs tahu dri usia kndungan 20w macam tu..tapi doc dah bg antibiotik masuk bawah n lepas tu kurang keluar keputihan warna kuning hijau semua tu..tapi 2-3 hri ni keluar banyak discharge hijau mcm ni..adakah ni tanda2 nk bersalin..saya dh kena pergi hospital ke?tak ada rasa sakit just baby mengeras je kdg2.. P/s:sorry kalau gambar ni kotor sikit

Tanda nak bersalin ke?
2 Các câu trả lời

sy gbs+. dn sy bersalin masa usia kandungan 39w4d. masa sy bersalin sy xde keluar discharge mcm awak. lebih baik awak terus ke hospital. ke bahagian pac. tunjuk gmbr ni dkt nurse nnt. prepare semua brg hospital siap2 incase awak kena tahan. sbb awak mmg dh cukup term sgt nk bersalin. masa dkt hospital doctor akan on antibiotik dkt kita. ubat insert tu utk mengurangkan sahaja. gbs ni tak hilang awak. next pregnancy akan kena declare gbs carrier.

1y trước

itu sy xpasti. sbb ada mommy 6j before bersalin. mean masa tengah layan contraction. mcm sy mmg doctor xde on antibiotik.

takda pengalaman. tp boleh nsfw pic ni sis. thanks