Anak menyusu ketika mengandung

hai assalamualaikum semua, saya nak tanya, anak saya bru 1 tahun and masih menyusu badan , saya pregnant lagi bru 4 minggu, boleh kh menyusu ketika sedang pregnant?

2 Các câu trả lời

Kalau ikut saranan doktor.. Elok stop susu badan takut baby dlm rahim x cukup zat. Tp bergantung pada ketahanan badan siibu.. Saya ank dh 2tahun..masih menyusu badan.. Skg 12 weeks prgnnt.. Alhamdulillah.. X de apa2 yg membimbangkan setakat ini.. Cuma kena byk minum air masak & mkn maknn berkhasiat.. Biar baby dlm perut sihat & dpt zat secukupnya.. 😉

ok terima kasih ats share info ..