Ubat selamat ke semasa hamil

Hai assalamualaikum, saya kerap batuk bila sejuk. Ubat batuk hurix gamat madu boleh ke makan time pregnant? Risau nk makan

3 Các câu trả lời

saya pun batuk teruk sangat masa awal pregnant sampai x boleh tido. makan ubat pun x jalan. last saya ikhtiar sapu minyak herba asmak kat dada dgn badan baru boleh tido. Alhamdulillah 2 hari ja dah elok batuknya

Wlkmslm . Boleh cuba madu + perahan air lemon .Saya amalkan sebelum tidur . 3 kali buat , alhamdulillah hilang batuk berkahak saya

wsalam. nk ambil sebarang ubt, rujuk dktr dulu bila pregnant