ubat batuk

salam..sy hamil usia kndungan dlm 5week,sekarang tgh batuk yg sgt teruk sehingga boleh tkencing2..ada tak ubat batuk yg boleh sy minum..contoh ubat batuk hurix gamat tu ke?#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Ubt batuk tk boleh sebarang pegi jumpe Drnya.. haritu saya kene jgk dr bg ubt tpi sbb mild sgt tk jln.. last saya sapu minyak cengkih kt leher.. terbaik

12mo trước

oh..minyak cengkih ye...ade tgk jgk kt tt..baik2..tq ye infonya

Ada tapi kena refer dengan doktor.

12mo trước

oh..tula,nk minum tk berani plk.