Failing pregnancy

hai assalamualaikum. saya dah 8minggu+ tapi kena cuci (vacum) sebab failing pregnany . kandungan tak menjadi . perlu ke tak eh saya berpantang ? tak sempat nak tanya doktor . terima kasih#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Seeloknya berpantang sis 2minggu..sebab rahim kita fragile dan kita tak tau dalam tu ada luka ke tak..bagi rahim kita sihat dlu sbb yang tanggung sampai tua nanti kita as perempuan..just jaga makan sis,pakai stokin kalau sejuk..saya pun baru lepas gugur bulan lepas dan baru habis pantang..moga Allah gantikan kandungan yang membesar dgn sihat lepas ni..InshaAllah 💕

2y trước

Amin . terima kasihh 😊

seeloknya berpantang la sis..lepas gugur ne pn badan masih lemah mcm bru bsalin tu..jaga makan..kepala jangan kena angin

mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lbh baik 🤲🌻

2y trước

🌻