Angin dalam badan

Salam hi. Sy nak tanya ada ke ibu2 kat dalam ni yg selalu kembung perut &berangin dalam badan? sy 15weeks, kdg2 rase tak selesa perut sebab angin sampai tak boleh tidur. Macam mana cara nak atasi masalah ni? normal ke tak normal ya kalau jd mcm ni.

2 Các câu trả lời

Normal sis, mungkin boleh cuba minum air halia madu. Halia bagus untuk buang angin dalam badan dan selamat untuk ibu mengandung https://my.theasianparent.com/air-halia-untuk-ibu-mengandung

nirmal ..sy pn mcm tu ..