Gelak semasa tidur

Hai assalamualaikum... normal ke bayi gelak tiba² sewaktu tidur... saya anak sulung takde pengalaman... saya baru nak lelap tiba² anak saya gelak... normal ke tu? Risau saya... terkejut pun ada #BantuSaya

8 Các câu trả lời

ank sy pun camtu.. kerap gelak.. kekadang nangis tetiba msa tdur.. doktor ckp tu normal 🤗 sis jgn lupa ltakkn yassin n psang kan surah² n zikr pda baby bgi baby tnang n x diganggu

normal sis . org tua2 cakap kalau dy gelak tu dy tgh main dengan adik2 dy . dy trbawak2 masa dalam perut . dy bermain dengan uri 😊😊 sy suka tengok time mcm tuu 😂😂

4y trước

Betul tuu sis. 🤭

Hahha...teringat mase dlm pantang haritu... Sampai sy ckp kat hb sy takut tgk anak senyum² tgh malam😂.. hb kata baby normal la mcm tu🤗..

huhuhu kadang2 terkejut kan? sama la....baby pun cmtu jugk....main ngn kwn baik die la tu...huhu

bg sy normal. Ank sy pn cmtu.

Normal sis

Normal tu

normal