Posisi tidur ibu hamil 4bulan

Hai Assalamualaikum maaf nganggu ibu2 ?nak tanyalah macam mana posisi tidur yang selese ? Ke kiri tak selese ke kanan pun tak selese rasa bila himpit kiri atau kanan ada gelembung bila tidur lurus lenguh pulak?ce bagi cadangan macam mana posisi yang baik

2 Các câu trả lời

Sama la..sy dri 1st trim ni nk msuk 3rd pun msih mcm tu jgk..last2 nk dkt subuh tulah tertido xsdr ape lena plk tu xingt kiri knn..

Huhuhu samalah. Tp sya ad bace, baik tdo mengiring ke kiri sbb apa ntah. Lupa. Tp sedar sedar dah terlentang. 😂