takot tengok orang senggugut

Hai.. Assalamualaikum... Korang pernah senggugut x? Rasa dia macam brnk jgk ke? Sy xpnh senggugut.. Bersyukur pun ada sbb tkot... Sy dh nk msuk 2anak.. Sy tgk org kena, mcm histeria pun ada time kena.. Jom kongsi pengalaman.. #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Saya jarang kena sengugut tp pernah rasainya. Lepas induce saya rasa mcm heavy sengugut sampai menonggeng di birai dan atas katil. 😅

1y trước

Tu tak pasti. Cuma, nak sampaikan kawan2 saya yg hadapi endometrial, mereka pesan, jika sengugut teruk sejak zaman gadis, segeralah buat pemeriksaan dgn doktor walaupun belum nikah lg. Ibu bapa kena tahu anak gadis sengugut teruk, bawa jumpa doktor utk pemeriksaan..