mimpi buruk.

hai aslm mmy semua. maaf lari tajuk,sy cuma nk tnye, sjk kebelakngan ni sy kerap mmpi yg x elok,cth kerap mmpi ular,lps tu mmpi bby hilang.. tiap kali tido akn mmpi bnde tu dan bile bngun bdn jdi sakit yg amat. sy risau jgk.sbb kerap mmpi ular yg bnyk lps tu tetiba bby hilang. bngun msty perut dan badan sakit. . mohon mnx pndpt positif dri para mmy di luar sana.. sy buntu..

3 Các câu trả lời

Sy bukan nak takut kan sis.. tp pengalaman sy sama mcm sis masa 1st baby.. sy doa yg terbaik utk sy dan baby.. akhirnya allah bg jawapan 2minggu slps tu sy gugur tapi kantung saja baby takde..hti sy takut sgt stiap kali lepas mimpi tu.. mcm2 sy buat amalan zikir ruqyah utk hindar benda2 tak diingini.. last2 sy berubat baru sy tahu sy gugur ada berkaitan dgn kedai sy yg disihir.. sy berubat .. sis berubat lah sblm terlambat..

12mo trước

sy bru pindah ddk sni sis x knl sngt owg² yg arif dlm bab mcm ney. lagi tmpt baru kte x thu kn.risau jgk nk cite dgn owg yg blom knl. tkut kdng dye amk ksmptn

Sy ada beli 1 minyak kasturi kijang kat tiktok.. klu nk tido mst pki. Alhamdulillah.. lena tido..before tu setiap mlm 2,3 pagi mst sedar n rasa takut...

pergi lah berubat sbb mcm smptom terkena gangguan