Sakit bahagian atas rahim

Hai asalamualaikum nak tanya kenapa saya kdg ii sakit bahagia perut tu eh ? Sbb tgh pregnant skrg ni kdg sakit situ pastu kdg rasa mengeras tapi baru 13week

Sakit bahagian atas rahim
7 Các câu trả lời

Jumpa doktor untuk pemeriksaan.Baby mengeras selalunya nak bersalin.Sakit2 sangat bila datang mengeras tu.Pas tu sekejap tak ada.Pas tu mengeras balik.Begitulah apa yang saya rasa nak bersalin.Lain2 ibu lain pengalaman.Better puan jumpa doktor dan doktor boleh juga lihat kedudukan baby dalam perut puan..

mengeras tu tanda baby gerak..sy 20 week ..nurse ckp rasa tendang mgkin x rasa tp dia suh perhatian tanda mengeras baby

sma sy jg 12 w5d sakit bagian tu,lagi kalo bangun tidur mengeras nak bangun mesti duduk skjap baru boleh berdiri

hamil kali ini sy pun sakit d bahagian tu jg..bila dtg skit tu mcm dh tunggu hari bersalin je..

Maybe ada gastrik kot awak? Saya first trim dulu teruk gastrik attack area situ

Kena tanya doktor.

jumpa doktor