Makanan & susu

Hai. Apa yg ibu makan, akan jadi susu ke? Contoh saya makan kari (ada rasa pedas sikit), akan effect ke susu tak? Perut baby saya akan tak selesa ke? Atau takda kaitan langsung?

2 Các câu trả lời

mmm ikutkan dari apa yang saya pernah baca, percentage tu sikit je. tapi, apa apa pun ibu boleh cuba sikit dahulu. saya fully bf anak sampai 2y, tak pernah ada masalah dengan makanan yang saya makan. masam pedas semua okay.

baby awk umur brpe?

8mo trước

45hari