Tukar susu

Hai , anak saya bru 3 bulan . Saya bru tukae susu anak saya from s26 to similac , sbb kan s26 buat anak saya berkahak , and today after saya bagi anak saya mnum similac anak saya popoww wane likes hijau . Adekah itu normal atau saya kene tukar lagi susu ? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau warna hijau lumut , normal lagi . Mungkin baru nak adapt tukar susu . Try seminggu dua tengok mcm mana keadaan baby . InsyaaAllah akan kuning mcm biasa tahi dia .

Klu hijau lumut ok je rsnye. Sbb zat besi dlm kndungan susu tu. Mcm kita mkn zincofer, poo warna hitam.