12 weeks..

hai alls..nak tanya i ikut hari nie da masuk 12weeks..tapi perut tak nampak lg mcm biasa jer...adakah itu normal...first pregnancy risau...biasa brp weeks blh nampak baby bump...thank u...

46 Các câu trả lời

Kita pun 12weeks. Area rahim saya je yang menonjol sikit. Mungkin perut awak kecil. Perut saya jenis tebal. Jadi dah boleh nampak sikit. Seluar dalam pun dah sempit. Hahahha.. sabar² lagi best perut tak besar. Jadi senang awak nak bawa kesana kesini. Hehehe

Normal tu sis 😊 Dh masuk 4@5 bulan nanti baru nmpak ckit.. Tu pun ada setengah org yg dah masuk 7bulan tp masih xnmpak mcm pregnant 7bulan.. Yg penting doc scan baby ok je dlm tu sis.. Enjoy je moment ni sis ❤ jgn susah hati 😊

Normal. Sy dah 5 bulan lebih pun orang dok tegur mana perut😅. Yang penting baby membesar dengan sihat walaupun ibu nya badan tak naik2 bila timbang. Nurse doktor dok tanya kita diet ke apa padahal makan banyak

sayaa dah nak masuk 7bulan pun perut tak nampak lagii . sampai orang cakap tak mengandung pun . huhuu . relaks lahh sis . think positif jee . doa yang baik baik jee . asalkan baby sihat 😊

Normal je. Saya masa 7 bulan nak masuk 8 bulan pun perut tak nampak. masih boleh pakai baju kurung modern jenis baby doll. Dan baju2 sebelum mengandung yg lain.

normal sis, saya pun mcm tu, masuk lbh kurang 17 weeks mcm tu baru nmpak baby bum sampai org ckp eh yeke preg , alhamdulillah now dah 26weeks

normal sis,awal lagi tu 12w baby kecik lagi .. tunggu dah masuk 5m++ nanti besar larat dengan tak larat je nak bawa perut 😅

Saya pun da 4bln..tapi perut masi tak nampak besar..normal tu sis..yg pnting ikut aturan mengandung...🤭🤭🤭

Normal awk. Sy dah 4 bulan lebih pon perot mcm flat je lagii😂😂😂 . Asalkan scan doc ckp bby okay alhamdulillah..

Normal sis.. Kite 4 month baru nampak bump kecik.. Da kearah 5m baru la nmpak proper pregnant bump.. Hehehe.. No worries