boleh kah pakai bengkung ?

hai alls.. boleh kan operate cezer pakai bengkung? atau tunggu habis pantang baru boleh pakai?

2 Các câu trả lời

Sstgh org ckp boleh pki..ad yg ckp x bleh pki..tapi sy sdri pn x brani nk pki bengkung..sy pn bersalin czer..Hari ni dah masuk Hari ke 30..klu sis berani boleh la pki..cuma Kat area czer tu tdk d galakkn pki ketat..

5y trước

😂😂

Seeloknya jangan,saya czer dah 4 tahun pakai bengkung pun masih rasa berdenyut kat dalam perut.Risau penyakit lain pulak datang nanti