Alahan lagi

Hai.. alahan mmg boleh datang balik ke mommies? Dah hampir sebulan xada alahan.. ni sejak 2hari lepas makan mesti muntah.. alahan datang balik ke? #bantusharing #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Pergi klinik, beli ubat VELOXIN. bagus ubat ni sangat membantu. Sy awal pregnant pun makan ubat ni. Makan sebiji je waktu nak tidur. Kalau serasi,, 1 biji sekali makan je dah berkesan. Esoknya bangun tidur dh takda alahan. Dah bolehla nak ejoy makan macam biasa. Cubalah ya. Sy berjaya lalui first trimester tanpa alahan yg teruk. Skrg sy dah 5 bulan. Alhamdulillah.

ya sama dgn sy sis, dh sebulan lebih bole makan xde alahan munth. ni tiba dtg balik sikit2 munth

2y trước

Pergi klinik, beli ubat VELOXIN. bagus ubat ni sangat membantu. Sy awal pregnant pun makan ubat ni. Makan sebiji je waktu nak tidur. Kalau serasi,, 1 biji sekali makan je dah berkesan. Esoknya bangun tidur dh takda alahan. Dah bolehla nak ejoy makan macam biasa. Cubalah ya. Sy berjaya lalui first trimester tanpa alahan yg teruk. Skrg sy dah 5 bulan. Alhamdulillah.