Tip hilangkan ketidakselesaan akibat keputihan

Hai .. Ade tips tak untuk hilangkan kegatalan pada mis v.. Untuk pengetahuan saya pregnant 34w cume dalam seminggu ni ade keputihan sikit, xde warna cume kadang2 rase gatal dan tak selesa.. Boleh ke guna feminine wash atau ade apa2 tips untuk hilangkan kegatalan.. Tq semua..

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. Tiba2 nk dkt brsalin ji ada keputihan n mcm gatal kdg2 tu.. Sy buat bancuhan air garam, lps tu buat cuci miss v.. Buat bilasan terakhir.. Brkurang keputihan n gatal sy pn hilang

Basuh guna air paip setiap kali lepas buang air sampai & lap sampai kering sebelum pakai seluar dalam.. InsyaAllah hilang.. elakkan pakai feminine wash