Mommie’s ade tak tips untuk hilangkan keputihan and gatal 😭

Ade tak mommie’s ii kat sini yg ade tips nk hilangkan keputihan yg bnyak dan gatal merenyam 😭 srs dh x tahan😌 rasa mcm nk cabut je miss v ni😮‍💨#firstmom

2 Các câu trả lời

Dah jumpa doktor ke untuk pemeriksaan? Risiko jangkitan bakteria tu. Elakkan makan dan minum manisan sebab bakteria suka gula. Cuci faraj dgn air bersih sahaja daripada atas ke bawah. Lap kering dgn kain bersih. Guna breathable cotton panties. Jangan Pakai panties / seluar ketat. Makan yogurt Greek full cream plain.

Sentiasa keep private part kering, bawa tissue bila diluar & guna towel utk keringkan di rumah setiap kali ke tandas, tu je cara nak bagi kurang gatal