Batuk 2minggu 32weeks

Hai ade tak ibu2 pengalaman batuk xhilang dah pergi jumpa dc still xberkesan ubat. Ade tips hilangkan batuk? Xtahan gatal time nak tido.

2 Các câu trả lời

sy pun haritu batuk n selsema..mkn ubat xhilang last sekali sy buat celup jari manis kt garam pink letak kat hujung tekak n minum air panas.....sbb bila bt mcm tu tekak rasa masin n rasa cair je kahak..n kurang sikit gatal....tu je sy amalkan setiap kali batuk....alhamdulillah hilang..

try minum air lemon suam