Gdm

Hai ada x mommy dalam ni yang dah kene makan ubat kencing manis?

11 Các câu trả lời

Saya baru je kena makan ubat yg pil.. Pagi dan malam... Doktor kata kalo x ok bacaan bsp saya.. Kena insulin.. Huhuhu.. X nak laaa.

Saya kena insulin 🤣 xtahu la lepas ni snagkut ke x. Tapi rasanya sangkut kot, saya redha je. Janji jaga makan je

Saya 🙋‍♀️ Kandungan kedua, ank 1st. GDM with insulin. Kandungan ketiga, ank 2nd Alhamdulillah clear.

Me sis.. Saya ada kncing manis

Insulin trus sy kena hahaha

sy mkn ubat ngan insulin

Sy mkn ubt dan insulin

Me .

Blum lg

🤔