SELESEMA BERINGUS@BATUK BERKAHAK

hai ada tips tak,nk hilangkan selesema anak yg berair ...kesian dia tidoq x lena.. batok pulak berkahak..rasa mcm nk korek jaa bawa keluaq..anak saya 6 bulan.. habis petua cara dah saya buat..still x dak perubahan

7 Các câu trả lời

4t trước

thNks ats tipsnya...❤️

sy beli nasal aspirator baby tu. 😁yg sedut hingus. beli shoppee dlm range rm14.90-17.90 .. kat farmasi pn ad jual.. Ad jgk yg patch lekat kat dada/belakang baby.nt kahak akn kluar ikut muntah ataupn poop

3t trước

cm ni . sy bli dkt alpro pharmacy

Kalau teruk sgt bawa neb & sedut hingus

4t trước

Kesiannya mommy. Baby saya pun mcm2 buat minyang bawang putih lah sterimar lah. Last2 g klinik sedut baru okay 😅 Baby susu fm ke? Anak saya campur & susu dia penyebab kahak juga.