berat badan turun banyak di awal kehamilab

Hai... ada tak yang turun banyak berat badan di awal2 kehamilan? saya mula dari buka buku pink pada 15.01.2020 berat 68.7kg sehingga lh ke hari ini 25.02.2020 berat badan saya turun ke 64.7kg.. turun 4kg.. turun berat sebab alahan,loya, muntah.. selera makan lg tak ada.. boleh share pglman mommies & bakal2 mommies tak.?

26 Các câu trả lời

Sy turun 4kg, skrg 7 bln baru naik balik 4kg tu. Kira xde la naik berat sgt pun. Masuk 8 ngan 9 bln nnt xtau la berat camna sbb selera mkn dah start mencanak jugak ni..

5y trước

Bila dh ada selera makan tu yg pyh pla nk kawal selera.. Makan sikit tp kerap je ikut nasihat nurse..