Berpantang

Hai. Ada tak sesiapa yg berpantang ank kedua tp mak mertua nk ank first kita utk dia jaga. Daya mmg akan berpantang dgn mak sendiri. Husb mintak ank sulung mti hntr rumah mertua tp saya rasa berat hati sbb tk pnh berpisah dgn ank sulung. Klo blh biar lh dia ada dpn mata. Lg pon mak mertua kurang reti jaga budak. Saya tak yakin. Boleh bg kata semangat😢#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sama mak metua saya pun minta untuk jaga anak sulung saya masa saya berpantang anak kedua. Nanti masa saya bersalin saya nak bagitahu yang saya nak anak saya dengan saya. Taknak berjauhan.

2y trước

Kan sis. Bukan tak suka cuma sbb dia ank kita, wpun dlm pantang mcm susah sikit tp biarlah jnji ade depan mata🥲