Kulit gelap

Hai. Ada tak mommy kat sini sepanjang hamil. Kulit jadi kusam? Ataupun celah lengan dan lutut jadi gelap?

21 Các câu trả lời

Biasalah tu pembawakan budak sis... sy pn bkn setakat lutut celah lengan... Habis 1 bdn ni hitam... Tekak ni x pyh dk kata lah hitamnya... hahahaha... tp akan hilang jgk dgn sendiri nya nnt sis... jgn risau 🤗 Tp mungkin ambil masa sikit 😁

saya muka gelap dari tangan. dulu pkai foundation code light sbb kulit cerah, sekarang dh kena pakai code natural sbb kalau pakai code sama jadi kelabu asap. 😭 takpe lepas bersalin nnti hilang semua tu sis.

4y trước

Hihi..sabar sis..sy pun kulit muka jd gelap.. pregnant baby girl.. pregnant ank2 boy x jd gitu..glowing je🤭

Sy tak de pulak, cuma bulu roma sy jadi macam lebat, bulu ketiak pun jadi panjang dan banyak... 😂 Tapi nanti lepas habis berpantang bulu panjang tu akan gugur... Normal balik 🤭

kawan saya pernah. masa dia mngandung, muka nampak gelap. fenomena ni kita panggil pregnancy mask. sis boleh goggle untuk tahu lebih lanjut. lepas bersalin nti ok

4y trước

Oo..1st dgr pregnancy mask..duk prasan kalu pregnant girl jd gini..

Sama kusam hitam, kering,,celah paha, ketiak.. Lpas bsalin,msih lagi hitam n kusam,, tapi kna rajin letak cream,, hopefully hlng nnti😊

Normal sis.. saya mase mgandung ketiak itam,kelengkang itam,muka kusam semua.tp inshaallah..lpas bsalin semua hilang.

sy prnah, jd hitam mcm daki dkt bhgn tepi ketiak n leher huhu.. takpa, inshaa Allah akan hilang, org ckp pembawakan

Saya.. Tengkuk start hitam. Ketiak pon makin hitam. And certain part mula nak hitam 🤦‍♀️

sama lah awak, setiap minggu gigih la scrub badan smpai husb siap tolong sekali scrub

Sy sis leher gelap/ketiak gelap celah2 gelap semua aduiiii sbr ja lah