Kulit gelap

Kulit menjadi gelap di leher dan pelipat lengan ,utk minggu 24 normal ke?

10 Các câu trả lời

normal. hormon semasa kita hamil. setiap org berbeza2. mcm sy jadi jerawat badan. bila berpeluh automatik akan jadi gatal2 dn sy akan garu. ada yg breakout terus. ada yg alahan teruk

1y trước

Owh baik2

normal.. sy skrg 28week asal yg "celah²" semua jd gelap sekarang.. sy kulit cerah jd memang nampak kegelapannya disitu 😅

1y trước

☺️ baik2

normal je, mcm saya dkt kwsn perut, leher n ketiak 😌😌.. dh bersalin almost 3 bulan, Bru nmpk slow² hilang..

normal sis,sya dlu dgn ketiak,pelipat betis pun hitam..pas bsalin..inshaAllah kmbali normal

normal sis, sy pun baru lepas bersalin jenuh kena rajin nak hilangkan tempat gelap ni alahai 😂

1y trước

takde lg. ada cadangan product tak awk?

hormon mengandung kot. normal sis. lain org lain pembawaan

Normal.. nanti lepas bersalin akan cerah balik 😉

normal dik..

normal je

normal