Perjalanan jauh 20weeks

Hai ada tak ibu ibu yang pernah travel jauh masa mengandung ? Ok ke ? Saya nak balik perlis naik kereta tapi risau sebab penjalanan ambil masa 12jam

1 Trả lời

Pernah .. flight 8jam transit 2jam sambung lg 4jam ke NZ .. masa 4bln .. sblm tu masa kandungan 3bln sy menunaikan umrah direct flight 9jam & train 3jam.. Alhamdulillah dimudahkan urusan xde cramp ke ape2 .. tp dinasihatkan bgun jln2 la sikit ms dlm prjalanan tu.

5mo trước

sis sblm pregnant aktif tak? saya dari kedah ke kl pun dah penat, balik tu demam terus😂