Hospital ampang

Hai, ada sesiapa pernah bersalin dekat hospital ampang? Boleh share pengalaman? 🥰 Dan kita kena bawa apaa ye ke hospital?

2 Các câu trả lời

Sayaa…kali pertama smooth je takde misi langsung..doctor je soranghandle. Sy siap tido kat labour room sejam lps bersalin. Baby kedua ha kau ramai gila misi..sbb bilik bersalin penuh ms tu..nicu pun selesa kalau baby warded mak boleh stay sekali.

1y trước

2014 n 2018. Sy xingat tp doc yg 1st tu doktor india perempuan. Lembut je ckp. Yg 2nd tu bdk muda n jahit pn kasar dia xpeduli pn kita sakit hahahaha