Sembelit

Hai.. Ada sesapa yg penah ada masalah sembelit tak lepas bersalin? Macam mana nk atasi ek? Nak buang air tapi takut jahitan terbukak. Perut tak selesa tapi tak boleh nk buang air.. Boleh tak klw sy makan ubat beli dikedai?

15 Các câu trả lời

beli ubat cair najis..sy tgh brpantang sembey juga lpas mkn ubt senang buang

Sy pn sama sis, sy beli ubt dkt farmasi yg utk lawas.

Sma pn sma sis tp mkn je ubt yg bli kt farmasi.

Mkn pil Dr Nona roguy utk sembelit

Tahniah sis dh selamat bersalin.. Nak Tny sis amalkan apa untuk mudahkan bersalin... Surah maryam yg saya tahu dihujung kehamilan utk mudah bersalin... Yg lain

5y trước

Sy banyakkan minum air kelapa muda. Banyakkan berjalan and buat aktiviti kat rumah.. Hehe alhamdulillah ..