Gatal miss v

Hai, 2 hari ni selalu rasa gatal2 dalam miss v kenapa ya? Tapi kering je takda keputihan/discaj yang keluar. Risau pulak, ke klau bersama dgn suami lepas dalam pun boleh buat jd mcm tu? Risau takut gbs, tp yg dk baca2 tu gbs kluar kputihan. Ni takde keluar apa2 pulak tp gatal huhu #pleasehelp

1 Trả lời

sis u try ambl cermin u tngok kt dlm lubng tu. mcm saya hritu gatal kt dlm luar kering je. bila bgtau doc, msok mulut itik nk ambil sampel tu penuh keputihan dkt benda tu. means kt dlm bnyk

9mo trước

sakit tak sis masa masuk mulut itik tu?