PENGHARGAAN UNTUK IBU MENYUSU BADAN

Hadiah di atas usaha anda selama ini sebagai seorang ibu yang menyusu badan 🥰 Muat naik sijil di link 👉 https://drive.google.com/drive/folders/191eNRHhun-HeQR9oaPaNm1TDU6aOd7Td dan komen gambar sijil anda di bawah! Tahniah buat semua ibu-ibu TAP💖

PENGHARGAAN UNTUK IBU MENYUSU BADAN
10 Các câu trả lời

alhamdulillah saya berjaya susukan anak selama 2 tahun 1 bulan...yeayyy🎉🎉🎉🎉🎉 tq TAP utk sijil ni..luv sgt......😘😘😘💋❤️❤️❤️

3y trước

Aminnn tq sis 🥰🤲🏻

Sy ada 4 bulan lagi tapi cadang untuk sambung menyusu exclusive sampai anak dah betul2 ready untuk wean off sendiri atau dapat adik baru 🥰🥰🥰

3y trước

gud luck mommy..😍😍😍aja2 fightimm✊🏻✊🏻🔥🔥🔥mg dpmudahkan segalanya..aamiin

tq..penyususuan susu badan ank no 2 selama 6 tahun bru brhti susu bdan..tiada cmpuran susu botol..jarang alami sakit..

waa..rasa dihargai 😊 kedua-dua anak full susu badan selama 2tahun 7bulan. Alhamdulillah.

Tq admin.. Iam bf.. 😍 😍

spe ibu yg bertuah tu❤

thank you admin😍

thank you admin

ala cute nya

terbaik