Ada yang shopping ke haritu?👀

Haaah 10.10 haritu cantik kan tarikh tu🥰 Tapi ada tak yang terjebak shopping tarikh tersebut💸 Maklumlah, tarikh cantik, sale pon cantik semua min tengok😆 Jom komen dekat bawah apa yang anda beli 10.10 haritu😏

Ada yang shopping ke haritu?👀
31 Các câu trả lời

barang keperluan sendiri barang keperluan anak barang keperluan rumah barang keperluan suami gadjet baru 🤭🤭

window shopping je, sebab kalau beli nanti sebab beli benda merepek jee 😂

kalau sy beli barang keperluan anak . sebab jangka bersalin bulan 10 😆

Xde apa. Tengok je. Eye shopping 😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Barang keperluan anak Dan Barang rumah

saya la tu belum terjebak😂

beli brg2 untuk anak2 saje

tak berani la nak beli

Shopping brg baby jer

sedang berjimat cermat🙂