Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Các câu trả lời

sy sebelum pregnant 40kg .. tinggi 156cm .. masa pregnant tiap bulan naik 1kg .. last berat 53kg.. lepas bersalin,bf anak then skrg anak 7bulan sy pula kembali 40kg

awal kahwin 70kg awal pregnant 80 hujung pregnant 90 sekarang lepas setahun lebih dengan fully breastfeeding jadi 75 (takde diet, makan je semua benda)

9mo trước

sama la kita berat.cuma skrg sy mkn nasi x bertambah sbb nak control berat.dulu mkn mesti bertambah nasi.skrg sekali mkn je.mkn sblm pukul 8.tgh mlm kalau lapar mkn buah tak pun buat air panas cicah roti or biskut.bkn nak diet sgt pun.just x nak bagi saket² bdn & bdn x berat sgt 😊

sblum preggy 58-60 pregnant 71 lepas bersalin 55 skarang 58-61 jenis lapar memanjang mgkin sbb menyusu badan. . angan2 nak kuruh tp makan xboleh brenti lg.hahaha

first baby sblum pregnant 43kg smpai bersalin 51kg..second ni sebelum pregnant 41kg n now da 32w berat baru 47kg..kali ni berat rendah sikit drpd first baby

pregnant naik byk.da bersalin berat maintain mcm sblm pregnant.x gemuk x kurus.yg sedang² saja.ok la.janji perut x buncit🤣🤣

sebelom pregnant 55 .. last pregnant 70 .. skg anak dah 1 tahun 9 bulan pon 70 jugak , kemain mendadak naik berat badan .. huhu ..

Sebelum pregnant 45 Selepas pregnat 46 Risau yg amat yee dah 14 week badan tak naik naik padahal dah makan macam macam dah 😂

Sebelum pregnant: 42 kg Pregnant: 54kg Lepas bersalin: 42kg Underweight. 😌 nak dukung anak pun kadang larat tak larat. Hahaha.

Saya naik 16kg!! Sebelum pregnant 39kg. Masa pregnant buka buku pink 45kg BMI normal. Sekarang dah 34 weeks naik 56kg. hahaha.

sebelum pregnant:31 masa mengandung:49 lepas bersalin:31 😪😪x larat nk pegg anak..badan selalu sakit2.. cepat lenguh

9mo trước

x jugak kak saya dh bertahun gastrik..pastu dh mkn Pon sakit perut..bnyk benda x bole makan setahun lebih rawatan sopd..19/1 Nii kena masuk camera dlm perut..atau masuk ikut bawah🥲