Princess 9 month

Guys.. Princess kita ni minggu depan dah masuk 9 bulan. Sekarang ni dia memang susah sangat nak tidur hahaha.. Dia asyik nak main jer, mata dah mengantuk sangat pun still dia gagahkan nak main.. Ada tak yg dalam ni mengalami pengalaman yg sama?

2 Các câu trả lời

Sama! Anak saya princess 9 bulan pun mcm tu. Paling menolak utk tidur. Asyik nak mainnnnn je sampai saya pun penat ahhaha. Tapi masa dia awal awal dulu, dah terapkan bilik gelap mmg timing tidur. So kalau kat rumah, pukul 10-11 rumah dah gelap, dia tak main main dah. Dah susu apa semua dia terus amik position tidur. Tepuk tepuk sikit dah nyenyak 🤣 penat betul main tu

Ada bantu dia tidur? Boleh belajar tenangkan dan tidurkan anak di medsos Baby Language.