baby kick❤️

Guys ,pernah tak evrytime kita pegang perut, baby mesti bergerak, menendang2 . Tapi kena tangan husbnd yang pegang perut, baby diam pulak?

44 Các câu trả lời

Selalu😂 enth knpa

Haha yes!!

😅😂

Normal la tu.,.. bby dh biasa tgn mama berbanding papa... haha

Selaluuu. Jarang sangat suami dpt rasa dia bergerak. Haha

Haha sama la..kesian husband nak rasa baby gerak tapi tak dapat..😆😆

Ya all the time

sya terbalik lah pulak dia asyik nak ddy dia pegang baru gerak tapi dia tak nak dngr klau ddy dia ckp,,, bila sya ckp baru dia dngr smpai merajuk ddy nya...🤣🤣🤣

Hahaha selalu 🤣

Sama la mcm saya... Bila suruh husband pegang perut masa baby mendang. Serta merta terus diam😁😁