JATUH

Hi guys nak tanya Agak2 ada terjadi apa2 jika terjatuh melutut.. Tadi i terjatuh hope takde apa2 berlaku sebab baru lagi (6week)..tadi masa jatuh tu ada rasa sakit sikit but now da tak da..okey je.. Semoga saya lebih berhati2 lepas ni. ??

2 Các câu trả lời

.ada Kak sepupu pernah jatuh terlentang time preggy.. .pergi check kat klinik, then doc kata kalau tak de bleeding ke apa, tak de masalah.. .semoga baby sihat, jaga diri yee..

5y trước

Tq sis. 😊Aamiin

Berhati-hati lain kali sis. Jika ada perdarahan segera lah ke hospital.

5y trước

Okey tq.. Setakat ni tak Ada apa2..