Cara nak tambahkan susu badan

Hi mommies 3/9 ni due saya. Saya ni firstmom nak tau mcm mana cara nak tambahkan susu badan ya?#ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

Sama sis due date kita ☺️ berdasarkan apa yang kawan saya share , dia suruh makan horlick yang bentuk tablet tu . Horlick malties tak silap nama nya , kat shopee ada sbb kedai2 mcm susah nak cari hee saya jenis tak minum air horlick tapi kalau makan horlick boleh laa 😅 saya pun tgah ikhtiar gitu moga dipermudah urusan kita semua ☺️

Hai, Kerapkan menyusu anak, automatik susu badan sentiasa cukup untuk anak. Jika anak minum sikit, pamkan susu tu ya ikut jadual tak lebih 3 jam sekali kena keluarkan susu, samada anak hisap atau pam. Pastikan ibu tenang, minum air secukupnya, makan yg berkhasiat

Kerapkan df bby. Awal2 susu mmg sikit, bby x minum byk tp kena kerap bg. Selang 2 jam df bby. Supaya dia berak & kencing.

sama sis due date kita