Bagus ke di awal kehamilan?

Gulsan pati delima dan pati kurma. Sbb sy xmakan kurma, jd ade terjumpa yg ini. Boleh ke sy minum ni?

Bagus ke di awal kehamilan?
18 Các câu trả lời

Gulsan bagus sngt ambik masa pregnant ,stabilkan hb . Tapi kene amik yg no sugar lahh

Sy stop mnom gulsan. Sbb abes stok.. Hb drop pulak.. Kne mnom balik..

Sy pn minum jus delima yg ni, awal2 pregnant dh start minum.

Hi nak tanye pati delima gulsan boleh beli dkt mane ye?

5y trước

Kedai arab mahnaz food

Gulsan tu blh je..pati delima kan? Bgus amalkn ms preggy

Bagus sangat. Bacaan HB 12 keatas setiap kali check up

5y trước

Ha ah. Hb selalu rendah lebih kurang 11 mcm tu je bacaan dia. Tp skrg bila check up alhamdulillah. Bacaan 12 ke atas

kalau gdm boleh x mnum gulsan tu ?

5y trước

Sy gdm.lps mnum ni gula turun sis.

👍