Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segalanya... doa bnyk2... insyaAllah ade rezeki lepas ni...

4y trước

Terima kasih sgt2... InsyaaAllah. Aaminn..

Semoga ada rezeki buat sis , Amin insyaAllah semoga dipermudahkan Ya Allah

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq so much sis.. Semoga Allah permudahkan urusan sis sekeluarga.. Aaminn..

salam takziah sis.. in sha Allah semoga sis diberikan rezeki lg lps ni..

4y trước

Tq sis. InsyaAllah.. Aaminn.. Semoga Alalh permudahkn urusan sis sekeluarga... Aaminn

Moga ada rezeki sis lagi selepas ini. Sis jgn stress2, dan doa byk2 ok.

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq so much sis.. Sgt2 appreciate ats kata2 semangat ni.. Terubat rasa hati.. Semoga Allah permudahkn urusan sis n keluarga.. Aaminn

semoga segala hajat mu tercapai aamiin aamiin Allahumma aamiin

Anak syurga 3 org 😍 saya ada seorang 💖 InsyaAllah aminn

Semoga dimurahkan rezeki untuk mendapatkan baby..aminnn

insyallah.. Amin. semoga allah kurniakan anak yg sihat.

4y trước

InsyaAllah... Aaminn.. Tq sis.. Semoga Allah permudahkn urusan sis.. Aaminn

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Semoga diprmudahkn urusan sis juga...

Aminnn ya Allahhh.... smoga dipermudahkan ❤️🌸

4y trước

Aaminn... Tq sis. Semoga urusan sis diprmudahkn jugak... Aaminn