Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Các câu trả lời

inshaAllah . semoga sis dan suami ada rzeki taun ni

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq sis..

Amin2,,semoga diberi rezeki ditahun baru ini sis..

4y trước

InsyaAllah aaminn... Tq sis..

aamiin.. inshaallah rezeki zuriat menanti

Insya Allah akn ad rezeki lps nie aamiinn

In Shaa Allah ada rezeki sis lagi nanti. Aamiin

4y trước

Tq sis.. InsyaAllah.. Aaminn

Amin....moga lps ni ada rezeki kita sis...

4y trước

Aaminn.. InsyaAllah... Moga kita ade rezeki dpt baby yg sihat n sempurna fizikal dia... Aaaminn ya rabb..

Aamiin..anak2 syurga dah tggu di syurga

I'm Sha Allah. Semoga ada rezeki tahun niiii.

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq sis

Semoga semua dipermudahkan

aminn..smoga ursan sis di prmudahkn