Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Các câu trả lời

Semoga sis bertabah.. Sy pun mcm sis.. Tp sy xbg nama atau kuburkn, cuma buang ke dlm tandas. Emosi sy lebih kpd marah drp sedih..

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn... Tq sis.. Semoga sis n suami pun tabah... Kdg2 ade marah jugak.. Marah pd diri sendiri.. Maybe x lbh brhati2... InsyaAllah.. Semoga lps ni Allah lindung kita n dpt lahirkn zuriat yg sihat n sempurna... Aaminn

Sy doakan agar semua keinginan sis dimakbulkan dan semua urusan sis dipermudahkan oleh Allah..Aminnnnn..

In syaa Allah sis..akan ada rezeki lg lepas ni..jgn putus berharap,jgn putus berusaha dan jgn putus berdoa..☺

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq sgt2 utk kata2 semangat ni... Sgt memerlukn dlm masa2 mcmni.. Semoga Allah memberkati sis sekeluarga.. Aaminn..

Sye pun pertama januari Alhamdulilah skrang k 2 dah 16 week Doakan semoga sis dan dye dipermudahkan..

Salam takziah sis. Semoga lepasni sis dpt merasa jd seorang ibu. In shaa Allah, sabar dan truskan usaha yaa.

4y trước

Tq so much sis.. InsyaAllah aaminn.. Semoga Allah prmudahkn urusan kita... Aaminn

Allahu 😭 Moga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga. Cuma saranan sy, rujuk doc utk rawat if ada mslh.

4y trước

Tq so much sis.. Tgh ikhtiar cara modern n traditional.. Semoga ade rezeki utk lps ni.. Aaminn..

aamiin..semoga kita sama2 hamil juga sis..sy pn dua kali gugur..1st cuci (12week) 2nd gugur sndri (14week)

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq so much sis.... Sy semua gugur sendiri... Semoga ade rezeki utk kita sis.. Semoga rahim kita, Allah kuatkn sehingga dpt lahirkn baby yg sempurna n sihat.. Semoga ade hikmah yg baik slps ni... Semoga pasangan kita brtambah syg n lbh hargai kita... InsyaAllah.. Aaminn

InsyaAllah nanti Allah ganti yg lebih baik.. Semoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah..

Amiin.. Semoga kita dikurniakan zuriat sis. ☺️ Saya pun masih menunggu..

semoga Allah tiupkan janin ke dlm rahim sis amin...insha Allah...semoga baik² saja

4y trước

Alhamdulillah... Lps gugur yg terakhir x sempat period pun terus lekat yg skrg... Skrg dh 22 weeks... Terima kasih atas doanya... Semoga urusan sis diprmudahkn Allah selalu... InshaAllah... Aaminn