Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Các câu trả lời

Semoga Allah gantikan dengan yg lebih baik, kalau tak keberatan cuma ambil supplement MamomHope, sebelum nie sye pun ada amalkan MamomHope, kalau awak berminat boleh whatsapp sye 01139883644

4y trước

InsyaAllah... Terima kasih sis

smentara mnunggu sis blh cuba perubatan islam.. darul shifa ke.. takut ada gangguan d dlm bdn.... kita usaha allah yg menentukan... smoga sis d kurniakan ank tahun ni....aaminnn

4y trước

Mmg tgh ikhtiar berubat tapi susah nk jumpa yg serasi...InsyaAllah.. Aaminn.. Tq sis.. Semoga Allah melindungi sis n keluarga... Aaminn

pergi check utk pastikan takde APS kerana dah tiga kali keguguran... jikalau mengandung lagi dan ada APS mungkin kena start ubat cair darah bagi mengekalkan kandungan

4y trước

OK tq so much sis..

Insyallah ade rezeki lain allah nak bagi...sis cuba la berurut di kg utk kuatkan peranakan...sebab saya prnh gugur lps tu berurut dpt rezeki lain

4y trước

InsyaAllah.. Tq sis.. Tgh Cuba berurut... Tapi sbb kn operate cyst masa gugur kali prtama so mmg susah nk kuatkn rahim.. Masih ikhtiar... Semoga Allah prmudahkn urusan kita... Aaminn

Semoga ad rezeki sis ngn suami...amin ya allah...izinkan puan nie pnya zuriat yg sihat sempurna berakal,pandai alim ngn beramal...taat pd ibu bapa

4y trước

OK tq sis..

Allahumma aamiin ya Allah. moga lpsni akk dikurniakan rezeki dpt bby lg 😍 jaga kesihatan akk ya, doakan sy juga moga ada rezeki sy 🥰

4y trước

Aaminn ya rabb.. InsyaAllah.. Semoga ade rezeki zuriat utk kita tahun ni ye.... Tq dik... Semoga Allah permudahkan urusan adik n suami ye... InsyaAllah.. Aaminn

Semoga sis dikurniakan zuriat yg akan membahagiakan sis dgn suami. Sy pun dulu mcm tu jgk. Skrang dah 7w...doakan sy jgk ye... 🤗

Subhanallah, sy 2 kali pun mcm dh fobia, in sya Allah..semoga sis permudahkan urusan menimang cahaya mata, doakan sy juga ye☺️

Salam takziah sis.... Bsabarlh sis... K3na kuat ya sis ...Smoga sis ngn suami ada rezki baby 2020... Allah sbaik2 perancangn....😘

4y trước

Tq sgt2 sis atas kata2 semangat n doa... Sgt memerlukan buat masa skrg... Terubat rasa sedih.. Semoga Allah memberkati sis sekeluarga.. Aaminn

Semoga Allah kurniakan rezeki untuk sis. Allah bersama orng orang yang sabar.. in shaa allah sis. Stay positif!

4y trước

InsyaAllah.. Aaminn.. Tq so much sis.. Semoga Allah memberkati sis n keluarga.. Aaminn ya rabb..