Minta keluar wad

Hi gojes mommy all..sy suda slmt bersalin pda 16 oct lalu..bby boy berat 3kg.. skg warded sbb kuning 2++ plus dgn jahitan bersalin byk..boleh ka klau sy mnta kebenaran doktor pulang utk ikhtiar turunkan kuning tu then repeat keputusan dkt mkmal hosptal/kkia trdekat.?

1 Trả lời

Better stay, doc boleh pantau... Apapun, kerap bagi anak nyusu badan. Jaga diri, x mau stress... Semoga dipermudahkan semua urusan sis 😊

5y trước

ok sis 😊