Kompius..i need u alls helps..

Gmbr yg pertama...kt situ nmpk 2 line btl x??? Ok... after that...after a few days saja cekk blikk.. 1 line but cek time tu a second air kencing... sy xde ape2 alahan..just every monink akn rasa krem kt perut..xselese...husband pon tgk bdn sy mgembang...last period 21hb april...4 days only.. so skrg sy kompius about result...adakah mgndung atau tidak...klu btl im pregy this last months nk buka buku...so how???? ##ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

Kompius..i need u alls helps..
2 Các câu trả lời

Sy suggest sis buat test prgnt semula pad awal pg.. Maksud nya selepas bgn tido terus buat test.. InsyaAllah kt situ dpt result yg tepat..

2y trước

Second kencing tu sis ada minum air x? Tp klo ikot gambarr sis... Mmg sis prgnt cuma kabur sedikit... Tp klo sis nk lg tepat test lg sekali supaya sis tidak ada keraguan..

nmpk blur mcm baru lg . try lg smgu cek balik upt tgok terang x . mcm sy lwat 10hari sy cek double line tp blum scan sbb msih baru